De 3 effecten van Damiana

Damiana (Turnera Diffusa) wordt gebruikt als tabakvervanger en heeft niet de bijwerkingen van nicotine doordat het 100% Nicotine-vrij is. Natuurlijk zijn er wel andere effecten die bij het roken van Damiana onstaan die je moet weten om zo de juiste keuze voor de fijnste tabakvervanger te kunnen maken.

In deze blog worden de 3 effecten van Damiana uitgelegd.

 

1 – Kalmerend en relaxed effect

Damiana brengt een soft high met zich mee en dit is een perfecte combinatie te samen met wiet. Damiana geeft een heel relaxed effect voor ongeveer 60 minuten, waardoor je heerlijk tot rust kunt komen en een euforisch effect krijgt.

 

Verder vertoont Damiana anxiolytische activiteiten, ontspanning van de spierzenuwen en kalmering van stressvolle gedachten.

 

Damiana een geweldig medicijn, vooral in periodes van overwerk. Damiana stimuleert en onderhoudt het mentale en fysieke uithoudingsvermogen, helpt bij zorgen, opwinding, neurose en paranoia, en wordt ook gebruikt om aandoeningen zoals obsessief-compulsieve stoornis te behandelen.

 

2 – Damiana verbetert je seksleven

Al meer dan een eeuw wordt Damiana in verband gebracht met het verbeteren van de seksuele functie bij zowel mannen als vrouwen. Damiana werd meer dan 100 jaar geleden voor het eerst geregistreerd met afrodiserende effecten.

 

Een Spaanse missionaris meldde voor het eerst dat de Mexicaanse Indianen een drankje maakten van het damianablad, suiker toevoegden en het dronken vanwege de vermeende kracht om het vrijen te bevorderen.

 

Bij vrouwen is bekend dat het damianakruid het vrouwelijk libido verhoogt. Bij mannen is bekend dat het damianablad de bloedtoevoer naar de geslachtsdelen verhoogt, waardoor het het perfecte natuurlijke medicijn tegen impotentie is.

 

3 – Goed voor gewichtsverlies

Damiana stimuleert losse ontlasting, wat de interne reiniging kan bevorderen. Damiana heeft echter de meeste aandacht gekregen bij gebruik met andere planten om thermogene activiteit te produceren.

 

Een studie uit 2001 in Denemarken merkte op dat de Damiana thermogene effecten veroorzaakt met onderdrukking van de eetlust. Gedurende een periode van 45 dagen kregen deelnemers met overgewicht, YGD in capsulevorm als maaltijd. De studie concludeerde dat de tijd waarin deelnemers zich ‘vol voelden’ verkortte en aanzienlijk gewichtsverlies veroorzaakte.

 

Bovendien kunnen de stemmingsbevorderende effecten, gecombineerd met de eetlustonderdrukkende effecten, van damiana leiden tot situationele verbetering van omstandigheden die aan te veel eten voorafgaan, met name personen die eten voor emotioneel comfort.

 

Damiana heeft dus zeker medische voordelen.

Krijg 10% korting op je volgende aankoop!
Vul hier jouw naam en e-mailadres in en krijg 10% korting

Geinterresseerd in Damiana?

Dan kan je direct naar het overzicht van onze producten gaan.

 

Gr,

 

Team blowie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *