3 reacties op “FAQ”

 1. Beste Blowie, ik zie dat ik Damania goedkoper kan bestellen. Wat maak jullie Damania de beste die er is ! Heb tot nu toe nog geen andere geprobeerd (gerookt), die van jullie smaakt lekker vol en brand fijn weg. Ik weet dat er veel verschil zit in kwaliteits kruiden want ik kook graag, daar merk je echt verschil in kwaliteit. Zitten er hulpstoffen in ? Hoe zuiver is jullie product ? Hoe betrouwbaar is jullie leverancier ? Kortom…wat maakt jullie Damania de beste die er is ? Groet Yvon

  1. Stef Papadopoulos

   Beste Yvonne,

   Dankjewel voor je berichtje en je terechte vraag! Er zijn meerdere redenen waarom onze Damiana de beste is. Om te beginnen is onze Damiana perfect gemaakt om te roken, de kruid is op juiste maat gesneden en de takken zijn er zo goed als uitgehaald. Het klopt dat anderen ook Damiana aanbieden voor een iets lagere prijs, alleen is de kwaliteit van de Damiana een stuk minder. De goedkopere Damiana is heel ruw en bevat veel takken. Dit rookt gewoonweg niet lekker en bevat een groot percentage takken. Relatief gezien zijn wij dus nog steeds goedkoper en heb je ook betere kwaliteit!

   Verder zijn wij erg gericht op duurzaamheid en vinden dit enorm belangrijk, aangezien de toekomst hier van afhangt. Onze pakketten zijn hersluitbaar en lang houdbaar. Dit zorgt ervoor dat de Damiana wel 3 tot 4 jaar goed blijft!

   Over de hulpstoffen en zuiverheid van ons product kan ik het volgende vertellen. Wij gebruiken geen hulpstoffen en onze Damiana is het zuiverst op de markt (geen toegevoegde stoffen alleen het kruid van de plant Turnera diffusa). Wij werken samen met de beste leverancier op het gebied van kruiden en wij zijn HACCP gecertificeerd. Dit betekent dat wij en onze leverancier voldoen aan de hygiëne regels op het gebied van voedsel. Dus onze leverancier is uiterst betrouwbaar en dit controleren wij ook!

   Ik hoop jou voldoende te hebben ingelicht. Mocht je nog verdere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op! 🙂

   Groet,

   Stanley – Blowie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *