Over Ons

Onze Missie

Onze missie is om te zorgen dat mensen zich bewuster worden van kwalitatieve Herbal Mixen voor de beste ervaring. Kwaliteit staat bij ons centraal en wij willen samen met jou onze producten verbeteren! Feedback wordt om deze reden erg op prijs gesteld, aangezien alleen samen met jouw hulp wij de producten kunnen perfectioneren!

Wie zijn wij?

Wij zijn Stef en Stanley, twee jonge ondernemers uit Amsterdam. We zullen er alles aan doen om je gelukkig te maken en je de beste ervaring met Damiana te bezorgen!

Stef Papadopoulos

Co-Founder

Stef heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam waarna hij een masteropleiding volgde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hoewel Stef finance heeft gestudeerd, is hij een ondernemer in hart en nieren! Stef houdt ook van alles wat met de Spaanse taal en cultuur te maken heeft.

Stanley Dam

Co-Founder

Stanley studeerde bedrijfseconomie waarna hij de master marketing afrondde, beide aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Marketing is zijn passie en verkoop past bij hem. Stanley houdt van reizen en hij is van plan de wereld te verkennen.